Кокосови стърготини - HoReCa
В кулинарията, кокосовите стърготини се използват основно в сладкарството. Те се добавят към различни торти, сладки рулца и тестени изделия, както като деликатна ароматна плънка, така и като вкусна декорация за готовия продукт. Кокосовите стърготини също се използват в покритията на шоколадови лакомства, хранителни барове, глазура за сладолед, крекери, хрупкави бисквити, мюсли, сладкиши и много други десерти.
Използване за
Десерти, тестени изделия, бисквити, всякакви хлебни изделия, сосове, ястия с месо и риба.
Вкус
Деликатен, сладък с кокосов аромат
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 5,0
Мазнини (г / 100г)… 50
Въглехидрати (г / 100г)… 12
Енергийна стойност (ккал / 100г)…520